Кутак за родитеље

Ликовни конкурс „Цвет из моје маште“

Платформа „Умрежи се“ и Новосадски дечји културни центар позивају децу од 4. до 6. година да учесзвују на ликовном конкурсу „Цвет из моје маште“. Конкурс је отворен до 12.06.2020.

Радио емисија „Чаробни кључић“

Radio emisija za decu i roditelje.

Ризница предлога игара са породицом

У Збиркама ћете наћи различите садржаје: игре, савете, упутсва које су ауторски осмислили и приредили запослени у ПУ „Радосно детињство“

Библиотека

Ovde ćete naći različite knjige, priče i pesme i sadržaje kao predlog da oplemenite vreme provedeno sa vašom decom van vrtića.

Различити онлине садржаји за децу

Овде ћете пронаћи различите онлине забавне и едукативне садржаје које смо припремили за децу: музејске радионице, различите игре, видео снимке и корисне линкове.

Култура, уметност и историја

Овде ћете пронаћи понуду бесплатних онлине представа за децу и породицу као и списак виртуелних тура по музејима и осталим знаменитостима.

Радионице за децу

Укључите се у креативну радионицу Галерије Матице српске и стручних сарадника за ликовно Драгана Јајића и Јелене Тишме.

Наука и природа

У овом делу наћи ћете виртуелне туре и live камере. Истражите музеје, националне паркове, золошке вртове и путујте у свемир!

Породица и партнерски односи

Савети и препоруке социјалних радника, педагога и психолога како да се суочите са различитим изазовима у оквиру своје породице и партнерских односа и обезбедите подтицајну породичну атмосферу за развој и васпитање деце.

Текстови, препоруке и савети за децу и родитеље

Овде ћете наћи различите текстове, корисне савете и препоруке.

О нама

„Umreži se“ je online platforma razvijena sa ciljem da unapredi kompetencije vaspitača i saradnika za uspešnu primenu Osnova programa predškolskog vaspitanja i obrazovanja u PU „Radosno detinjstvo“, koja obuhvata 16500 dece.

Више ->
top
Made by © Dizajn24.com. All rights reserved.