Kutak za roditelje

Vrtić i kod kuće

Vrtić i kod kuće je mesto gde zaposleni u vaspitno obrazovnom radu predlažu aktivnosti i sadržaje kako za decu koja borave u vrtiću, tako i za decu koja su kod kuće, sa ciljem da svako dete bude i ostane pre svega zdravo, oseća se dobro, srećno i sigurno i ostane povezano sa svojom vršnjačkom grupom.

Likovni konkurs „Cvet iz moje mašte“

Platforma „Umreži se“ i Novosadski dečji kulturni centar pozivaju decu od 4. do 6. godina da učestvuju na likovnom konkursu „Cvet iz moje mašte“. Konkurs je otvoren do 12.06.2020.

Radio emisija „Čarobni ključić“

Radio emisija za decu i roditelje.

Riznica predloga igara sa porodicom

U Zbirkama ćete naći različite sadržaje: igre, savete, uputstva koje su autorski osmislili i priredili zaposleni u PU „Radosno detinjstvo“

Biblioteka

Ovde ćete naći različite knjige, priče i pesme i sadržaje kao predlog da oplemenite vreme provedeno sa vašom decom van vrtića.

Različiti online sadržaji za decu

Ovde ćete pronaći različite online zabavne i edukativne sadržaje koje smo pripremili za decu: muzejske radionice, različite igre, video snimke i korisne linkove.

Kultura, umetnost i istorija

Ovde ćete pronaći ponudu besplatnih online predstava za decu i porodicu kao i spisak virtuelnih tura po muzejima i ostalim znamenitostima.

Radionice za decu

Uključite se u kreativnu radionicu Galerije Matice srpske i stručnih saradnika za likovno Dragana Jajića i Jelene Tišme.

Nauka i priroda

U ovom delu naći ćete virtuelne ture i live kamere. Istražite muzeje, nacionalne parkove, zološke vrtove i putujte u svemir!

Porodica i partnerski odnosi

Saveti i preporuke socijalnih radnika, pedagoga i psihologa kako da se suočite sa različitim izazovima u okviru svoje porodice i partnerskih odnosa i obezbedite podticajnu porodičnu atmosferu za razvoj i vaspitanje dece.

Tekstovi, preporuke i saveti za decu i roditelje

Ovde ćete naći različite tekstove, korisne savete i preporuke.

O nama

„Umreži se“ je online platforma razvijena sa ciljem da unapredi kompetencije vaspitača i saradnika za uspešnu primenu Osnova programa predškolskog vaspitanja i obrazovanja u PU „Radosno detinjstvo“, koja obuhvata 16500 dece.

Više ->
top
Made by © Dizajn24.com. All rights reserved.